80% din totalul înscrierilor la creșele din Sectorul 3 s-au făcut online

80% din totalul înscrierilor la creșele din Sectorul 3 s-au făcut online

Primăria Sectorului 3 anunță faptul că înscrierile în creșele din subordinea D.G.A.S.P.C Sector 3, aferente anului școlar 2019-2020, s-au încheiat, iar rezultatele au fost afișate la sediul fiecărei creșe. Menționăm că 80% din totalul înscrierilor s-au făcut online, în condițiile în care în acest an modalitatea de înscriere prin intermediul aplicației online, a fost o premieră în Sectorul 3.

Așa cum se știe, în perioada 24 iunie – 5 iulie 2019, a avut loc etapa înscrierilor în creșe. Cererile au putut fi depuse atât online, pe site-ul D.G.A.S.P.C, www.dgaspc3.ro, cât și la registraturile instituției, înregistrarea efectundu-se în aceeași aplicație.

La baza analizării și aprobării cererilor au stat criteriile de admitere la creșă, care au fost afisate pe site-ul D.G.A.S.P.C, respectiv , www.dgaspc3.ro, ordinea depunerii cererilor, domiciliul pe raza Sectorului 3, copiii care fac parte dintr-o familie monoparentală cu domiciliul în sectorul 3 au prioritate la înscriere. Nu în ultimul rând, pentru copiii nou-înscriși s-a ținut cont de situația în care frați de-ai lor se află deja în creșele pentru care părinții au optat.

Părinții care nu au reușit să-și înscrie copii în perioada 24 iunie- 5 iulie 2019, aferentă anului școlar 2019- 2020 vor putea depune cereri de înscriere începând cu data de 2 septembrie 2019 la sediul D.G.A.S.P.C din strada Parfumului nr. 2-4, urmând să fie aprobate în măsura în care se vor vacanta locurile.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3 din str. Parfumului nr. 2-4, Sector 3, București, pe site-ul instituției www.dgaspc3.ro, sau la numărul de telefon 0372.126.100, interior 205, e-mail: office@dgaspc3.ro , precum si  pe www.primarie3.ro, https://www.facebook.com/primariesector3/ și https://www.facebook.com/Robert.Negoita/ .