Economia la energie – la indemana elevilor. Specialistii CEZ alaturi de mascotele CEZ Vanzare, Energix si Calorix, au sustinut lectii deschise de eficienta energetica

Economia la energie – la indemana elevilor. Specialistii CEZ alaturi de mascotele CEZ Vanzare, Energix si Calorix, au sustinut lectii deschise de eficienta energetica

Grupul CEZ in Romania s-a alaturat si in 2020, campaniei „Economie la energie”, derulata de ANRE – Departamentul de Eficienta Energetica, in parteneriat cu Comisia Europeana (DG – Justitie si Consumatori) si cu sprijinul ACUE, AFEER, UNCJR, AOR si ACOR.

„Suntem bucurosi sa participam si in acest an la campania Economie la energie, derulata de ANRE, eficienta energetica fiind un subiect de care suntem permanent preocupati. Ramanem un partener de nadejde proiectelor care au un miez „verde”, promoveaza consumul responsabil de energie, care creaza si sustin un mod de viata sustenabil”, a declarat Ondrej Safar, CEO CEZ Romania.

Astazi, 14 ianuarie, specialistii CEZ, alaturi de mascotele CEZ Vanzare, Energix si Calorix – care intruchipeaza energie electrica si gazul natural, s-au intalnit cu elevii Scolilor Gimnaziale nr. 1 Mioveni si nr. 1 Micesti din judetul Arges, carora le-au oferit sfaturi practice pentru eficientizarea consumului de energie.

Actiunea face parte din campania „Economie la energie”, derulata de ANRE in 30 de unitati de invatamant din mediul rural/ urban mic din noua judete, si isi propune sa creasca gradul de constientizare privind eficienta energetica si sa stimuleze interesul copiilor pentru imbunatatirea calitatii vietii prin aplicarea de solutii simple si accesibile de economisire a energiei.

Peste 100 copii din clasele V – VII au invatat cum isi pot crea noi obiceiuri care sa le reduca consumul de energie electrica, fara a le reduce nivelul de confort.

In zona de eficienta energetica, Grupul CEZ in Romania, le ofera clientilor sai pagini dedicate de sfaturi, o casa interactiva cu informatii despre consumul electrocasnicelor si modalitati de reducere a facturilor. Mai multe detalii, puteti afla accesand https://www.cezinfo.ro/portal-eficienta

Despre Grupul CEZ in Romania:

Grupul CEZ este prezent pe piata romaneasca inca din anul 2005, odata cu preluarea companiei de distributie Electrica Oltenia SA care, dupa procesul de transformare, asigura alimentarea cu energie electrica a sapte judete: Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Valcea si Teleorman.

Afacerile Grupului CEZ in Romania sunt reprezentate de cele 10 companii – Distributie Oltenia, CEZ Romania, CEZ Vanzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development, TMK Hydroenergy Power, CEZ ESCO Romania si High Tech Clima.

Comentarii

error: Content is protected !!