Evaluarea Națională la finalul Clasei a II‑a. Comunicare in limba română. Matematică

Evaluarea Națională la finalul Clasei a II‑a. Comunicare in limba română. Matematică

Auxiliarul „Evaluarea Națională la finalul Clasei a II‑a. Comunicare in limba română. Matematică”, este un instrument util cadrului didactic, dar mai ales elevului, fiind parte componentă a unui grupaj de lucrări alcătuite coerent, sprijinindu-se pe recomandările Ministerului Educaţiei Naţionale cuprinse în programele de învăţământ şi pe metodologiile didactice diseminate în cadrul inspectoratelor şcolare şi cercurilor pedagogice, la care s-au adăugat experienţa şi competenţa autoarei.

Auxiliarul are următoarea structură: 10 TESTE a câte 11 itemi – CITIT (Comunicare în Limba Română), 10 TESTE a câte 2 itemi – SCRIS (Comunicare în Limba Română), 10 TESTE  a câte 12 itemi (Matematică) şi RĂSPUNSURI, testele vizând evaluarea competenţelor de producere a mesajelor scrise, evaluarea competenţelor de receptare a mesajelor citite şi evaluarea competenţelor de matematică.

În alcătuirea suitei de publicaţii EVALUĂRI NAŢIONALE, s-a avut în vedere şi asimilarea experienţei europene, prin consultarea unor lucrări similare utilizate în Franţa, Anglia, Germania şi Ţările nordice.

Auxiliarul „Evaluarea Națională la finalul Clasei a II‑a. Comunicare in limba română. Matematică” poate fi achizitionat cu o reducere de 30%, respectiv cu pretul de 10,5 lei/exemplar, in loc de 15 lei.

Puteti vizualiza fragmente din aceasta lucrare, accesand acest link.

Pana pe data de 15 iunie 2020, intreaga oferta de carte a Editurii Cartea Romaneasca Educational beneficiaza de reduceri de pret de 30%. Puteti vizualiza portofoliul de titluri educationale si non-educationale, accesand site-ul www.ecredu.ro.

Pentru comenzi si informatii suplimentare, va rugam sa va adresati in scris, la adresa de e-mail: scoli@ecredu.ro, sau telefonic la numarul 0770.693.812.

Comentarii

Wordpress (0)
Disqus ( )