Începând de astăzi, profesorii de limba engleză se pot înscrie la Conferința National Geographic Learning Day 2020. Participarea este gratuita!

Începând de astăzi, profesorii de limba engleză se pot înscrie la Conferința National Geographic Learning Day 2020. Participarea este gratuita!

Astăzi au început înscrierile pentru Conferința National Geographic Learning Day, unul dintre cele mai așteptate evenimente din domeniul ELT (English Language Teaching). Tema ediției din acest an este:  ”Innovations in Enghlish Language Teaching”. Evenimentul va avea loc sâmbătă 21 martie a.c., la Palatul Național al Copiilor.

Conferința este organizată de Fischer International, în parteneriat educațional cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. La eveniment sunt așteptați să ia parte peste 1000 de profesori de limba engleză din întreaga țară. Participarea este GRATUITĂ!

Conferința National Geographic Learning Day prezintă cele mai moderne metode de învățare și predare a limbii engleze și tehnici inovatoare, bazate pe experiențe educaționale care reușesc să ”aducă întreaga lume în sala de clasă”, făcând orele de limba engleză extrem de accesibile, atrăgătoare și fascinante pentru elevi.

Speakeri de renume mondial și traineri consacrați vin în sprijinul profesorilor de limba engleză din România și a specialiștilor ELT, interesați de pregatirea continuă în domeniul lor de activitate.

Printre aceștia se numără renumitul scriitor, producător de emisiuni radio, lector și formator, David Evans și Silvana Richardson, profesor, scriitor, manager academic, formator.

Detalii și înscrieri pe cartiengleza.ro
http://cartiengleza.ro/promo/newsletter_2020/02.08/index.html

Comentarii

Wordpress (0)
Disqus (0 )
error: Content is protected !!