Mirunette Education organizeaza seminarul interactiv „Inscrierea la facultate in UK”

Mirunette Education organizeaza seminarul interactiv „Inscrierea la facultate in UK”

Seminarul se va desfasura pe 16 Octombrie 2019, de la ora 18:00, la Hotel DoubleTree by Hilton (Bucuresti) si il va avea ca main speaker pe Tim Fish, Director Earlscliffe College si specialist in educatie cu peste 20 de ani de experienta.

Evenimentul se adreseaza elevilor de liceu si parintilor acestora care sunt interesati de invatamantul superior din UK si care vor sa afle detalii despre universitatile britanice si programele oferite de acestea.

Prezent la un nou eveniment din seria Mirunette Educational Seminars, Tim Fish va oferi raspunsuri la unele din cele mai importante intrebari legate de procesul de selectie si aplicare la universitatile britanice :

Care sunt cele mai bune universitati din UK?
 Ce este si cum se foloseste platforma UCAS?
 Ce inseamna si cum se construieste un “Personal Statement”?
 Care sunt criteriile speciale de admitere pentru domenii ca Medicina sau Arte ?
 Cat de importanta este practica / experienta de munca ?
 Cat costa universitatea in Marea Britanie?
 Ce imprumuturi pot accesa pentru a facilita studiile la o universitate britanica ?
 Cum influenteaza Brexit aplicarea la universitate in Marea Britanie ?

Mirunette Education este centru acreditat UCAS si ofera sustinere si indrumare in procesul de selectie si aplicare la universitatile britanice. Specialistii Mirunette Education in consiliere educationala vor fi prezenti pentru a cunoaste participantii si pentru a oferi detalii suplimentare celor interesati.

Taxa de participare/familie (maxim 3 membri): 390 LEI (TVA inclus) 

Mai multe detalii se pot afla accesand pagina evenimentului.

niculescu.ro

Despre Tim Fish:

Absolvent al prestigioasei Universitati Oxford, Tim Fish este Director al Earlscliffe College din Folkestone, UK, unde preda Istorie si Stiinte Politice. Cu peste 20 de ani de experienta in pedagogie si conducere a unor scoli de renume din Anglia, Tim Fish reuseste, la fiecare prezentare, sa captiveze publicul si sa prezinte clar si detaliat o paleta larga de informatii despre educatia universitara.

In cadrul fiecarui seminar, Tim Fish reuseste sa insufle publicului tanar motivatia si cunostintele necesare care vor fi fundamentul pentru succesul academic si, mai departe, profesional, al fiecarui candidat.

It’s a competitive process – gain a competitive advantage from an expert! Learn more about constructing the Personal Statement! Learn more about what top universities are looking for in your application. As Benjamin Franklin said: ‘By failing to prepare, you are preparing to fail.’ Do not fail! Prepare for success – attend this event.” – Tim Fish.

Despre Mirunette Education:

Mirunette Education este numarul 1 in tabere internationale din Romania (conform datelor oficiale ale Minsterului de Finante cu privire la cifra de afaceri a firmelor care au ca obiect principal de activitate comercializarea taberelor internationale). In cei 15 ani de activitate, Mirunette se mandreste cu referinte excelente de la peste 5500 de clienti si 50 de scoli si universitati cu care colaboram.

Mirunette Education ofera programe educationale in Marea Britanie, Statele Unite, Franta, Germania, Elvetia, Italia, Spania, Portugalia, Rusia si China si asista elevii in alegerea acestora, in functie de nevoile lor academice si vocationale. In fiecare an, peste 600 de elevi participa la tabere internationale care sunt concepute astfel incat sa imbunatateasca nivelul de limba straina dar si abilitatile sociale, spiritul critic si increderea in fortele proprii.

error: Content is protected !!