Moşul ECDL s-a pornit la drum. Au început înscrierile Şcoala care dăruieşte

Moşul ECDL s-a pornit la drum. Au început înscrierile Şcoala care dăruieşte

Până pe 11 decembrie, Moşul ECDL aşteaptă scrisorile elevilor şi profesorilor din România, care fac fapte bune de Sărbători. Au început înscrierile în campania Şcoala care dăruieşte, dedicată tuturor şcolilor şi grădiniţelor din România.

Spuneţi ce fapte bune pregătiţi la şcoală de Sărbători şi Moşul ECDL poate să fie alături de voi!

 

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, ECDL ROMANIA promovează şi sprijină iniţiativele umanitare organizate de elevi şi profesori în şcolile şi grădiniţele din învăţământul preuniversitar din întreaga ţară.

Toţi elevii şi profesorii care desfăşoară proiecte cu acte de caritate în perioada Sărbătorilor ce urmează, pot înscrie online acţiunile lor, până cel târziu pe 11 decembrie 2019, pe e-mail marketing@ecdl.ro.

ECDL ROMANIA va promova online evenimentele. Promovarea online poate conduce la susţinerea unora dintre beneficiarii proiectelor.

 

La Şcoala care dăruieşte pot participa toate şcolile şi grădiniţele din învăţământul preuniversitar din România.

Proiectele trebuie să reflecte acte de caritate desfăşurate în folosul comunităţii.

Transmiterea descrierilor proiectelor se face exclusiv în perioada 20 noiembrie – 11 decembrie 2019, pe marketing@ecdl.ro şi trebuie să cuprindă titlul proiectului, şcoala, numele echipei care implementează proiectul, beneficiarii proiectului, o descriere sumară a activităţilor desfăşurate şi date de contact.

Anunţarea beneficiarilor proiectelor, care vor fi sustinuţi şi de ECDL ROMANIA, se va face în perioada 16 – 20 decembrie 2019.

 

Şcoala care daruieşte este o campanie ECDL de tradiţie, care a început cu 9 ani în urmă şi urmăreşte promovarea şi susţinerea iniţiativelor umanitare organizate de elevi şi profesori în şcolile din întreaga ţară, cu ocazia Sărbătorilor de Paşte sau de Iarnă.

Şcoala care daruieşte a ajuns în prezent la ediţia a 19 – a şi, până acum, ne-a oferit posibilitatea de a cunoaşte şi a încuraja sute de şcoli, care se implică activ în comunitate, reuşind să spargă barierele educaţiei convenţionale şi să insufle spirit civic şi responsabilitate tinerilor pe care îi formează.

Împreună îi putem determina pe ceilalţi să devină mai buni.

 

 

ECDL ROMANIA:

ECDL este cel mai răspândit program de certificare a competenţelor digitale recunoscut la nivel internaţional în peste 100 de ţări şi numără până în prezent peste 15 milioane de persoane înregistrate în program.

ECDL ROMANIA este Operatorul Naţional al licenţei ECDL în România, cu o reţea de peste 800 de centre de instruire şi testare acreditate de-a lungul timpului, pe întreg teritoriul ţării.

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.ecdl.ro  sau www.ecdl.com.